Programma
Paradiso

Sonic Acts - CC Hennix + The Choras(s)an Time-Court Mirage

Sonic Acts - CC Hennix + The Choras(s)an Time-Court Mirage

vrijdag 24 februari 2012

vrijdag 24 februari 2012

Paradiso presenteert Sonic Acts - CC Hennix + The Choras(s)an Time-Court Mirage in SMART Project Space. Adres: Arie Biemondstraat 105-113, Amsterdam.

Een primeur voor Nederland: een serie optredens in SMART Project Space van Catherine Christer Hennix + The Choras(s)an Time-Court Mirage (met onder andere Amelia Cuni, Robin Hayward, Franz Hautzinger, Hilary Jeffery en Paul Schwingenschlögl). Hennix’ post-minimale drones borduren voort op concepten van La Monte Young en lijken de ervaring van tijd stil te zetten.

Van 23 t/m 26 februari 2012 vindt het tweejaarlijkse festival Sonic Acts plaats op diverse locaties in Amsterdam. Daarmee is dit toonaangevende festival op het snijvlak van muziek, kunst, wetenschap en technologie toe aan haar veertiende editie. Gedurende vier dagen brengt Sonic Acts een ode aan de ervaring van tijd onder de titel ‘Travelling Time’. Het festival vindt plaats op zeven locaties: Paradiso, De Balie, Muziekgebouw aan ’t IJ, NIMk, SMART Project Space, STEIM en Temporary Stedelijk 3. De voorverkoop start aanstaande zaterdag 14 januari 2012.

Vier thema-avonden in Paradiso – van donderdag tot en met zondag – focussen elk op een ander aspect van tijdsbeleving met een reeks bijzondere concerten.

Zie ook www.sonicacts.com

* Naast losse kaartverkoop is er ook een Festival Passepartout, geldig voor alle live performances in Paradiso. Ook geldig voor performances op andere locaties, maar daarvoor is reserveren bij die locatie noodzakelijk i.v.m. beperkte capaciteit. Maximaal 1 keer toegang tot de voorstelling in SMART Project Space. NIET geldig voor de conferentie.

Paradiso Programme

Programma