Programma
Someone website

Someone

Someone

Wednesday 22 April 2020

Wednesday 22 April 2020

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Someone op 22 april is uitgesteld en vindt nu plaats op zaterdag 27 juni om 20:30 (zaal open: 19:30 uur). De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The April 22nd concert of Someone is postponed to Saturday June 27th at 20:30h (doors: 19:30h). The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

Someone is de naam waaronder de multi-disciplinaire artiest Tessa Rose Jackson psychedelische popmuziek en kunst uitbrengt. Op 22 april presenteert de Nederlandse songwriter, producer en multi-instrumentalist met haar vijfkoppige band het debuutalbum ‘ORBIT II’ in Cinetol. De plaat is bedoeld als een optimistische knipoog om de zware lading van deze onzekere tijden een beetje mee te relativeren.

NRC over de muziek van Someone:
“In de richting van Tame Impala gaan haar bedwelmende soundscapes vol psychedelisch cirkelende zweefklanken, deinende echo’s en haar eigen stem die als een astronaut de ruimte lijkt af te tasten.”

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Someone
Hqdefault 200312 152056

Pull It Together

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200316 151700

Forget Forgive (Live @ DWDD)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma