Programma
Sledge Group Photo

Sister Sledge featuring Kathy Sledge

Sister Sledge featuring Kathy Sledge

woensdag 31 juli

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 50,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Sister Sledge was een iconische groep, bestaande uit zussen Kathy, Debbie, Joni, en Kim Sledge. Met tijdloze hits zoals "We Are Family" en "He's the Greatest Dancer" hebben ze generaties van luisteraars over de hele wereld geïnspireerd. Als pioniers van de disco-scene in de jaren zeventig hebben ze met hun aanstekelijke grooves en harmonieuze vocalen een blijvende invloed gehad op de muziekwereld. 

Na het succes van Sister Sledge ging Kathy solo en bracht ze verschillende albums uit, waarbij ze haar veelzijdigheid als artiest demonstreerde. Ze werkte samen met bekende producers en artiesten, waaronder Nile Rodgers, George Duke en Elton John. Haar solocarrière omvatte hits als "Take Me Back to Love Again" en "Another Star", die haar positie in de muziekwereld verstevigden.

Als een toegewijde performer en creatieve kracht achter de schermen, blijft Kathy Sledge een inspiratiebron voor zowel nieuwe generaties als trouwe fans over de hele wereld. Op woensdag 31 juli treedt ze voor het eerst op in Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Sister Sledge

    Sister Sledge

    Lost in Music

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma