Programma
Si R

SiR + TeaMarrr + TEAMERR

SiR + TeaMarrr + TEAMERR

zaterdag 22 februari 2020

zaterdag 22 februari 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 18:00, Voorprogramma: 16:30, Hoofdprogramma: 19:00

Er is ook een gelimiteerd aantal VIP-tickets te koop voor deze show voor € 74,50* (uitverkocht)

Please note: an extra show has been announced that starts after the already announced show. Also, the starting time of the previously announced concert has been changed to 19:00. Already purchased tickets can be returned at Paylogic. Head over to https://www.paradi.so/Tickets-info for more info.
---

Er is niets dat zo levendig aanvoelt als de zomer, en dat is precies de sfeer die SiR op zijn nieuwe album vastlegt. 'Chasing Summer' is het derde project van Sir Darryl Farris, beter bekend onder zijn artiestennaam SiR. Zelfs in het constant ontwikkelende genre steekt SiR er met kop en schouders bovenuit en met zijn nieuwe plaat laat hij zich van zijn meest soulvolle kant horen. De singer-songwriter en producer uit Californië tekende in 2018 een platencontract bij Top Dawg Entertainment (TDE) en werkte in het verleden al samen met labelgenoten als o.a. Kendrick Lamer, Schoolboy Q en Jay Rock. Op zaterdag 22 februari treedt hij op in Paradiso Noord. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • SiR
  • TeaMarrr

SiR Meet & Greet Package (SOLD OUT)

●  One general admission ticket included 
●  VIP early entry into the venue
●  Exclusive meet & greet with SiR
●  Personal photograph with SiR
●  Collectible tour poster autographed by SiR
●  Official meet & greet laminate

74,50 euro incl. servicekosten & lidmaatschap
max. 8 tickets per persoon

VIP-tickets zijn beperkt beschikbaar en worden aangeboden op initiatief van de artiest. Paradiso is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

Hqdefault 200114 154557

SiR - Hair Down ft. Kendrick Lamar

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200114 154557 1

SiR - D'Evils

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma