Programma
Shafiq Husayn

Shafiq Husayn

Shafiq Husayn

dinsdag 24 maart 2020

dinsdag 24 maart 2020

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is gecanceld / This concert is canceled
Helaas is het concert van Shafiq Husayn, wat gepland stond op 24 maart in Bitterzoet, gecanceld. Het officiële statement vanuit de artiest is als volgt:

'Due to unforeseen circumstances we are sorry to announce that the Shafiq Husayn tour has been postponed until further notice. Tickets to be refunded at point of purchase'.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met hierin meer informatie over hoe je je geld terug kunt vragen.

Shafiq Husayn
De invloedrijke hiphop, soul- en r&b-producer, zanger en rapper Shafiq Husayn uit Los Angeles werd in 2007 bekend door zijn werk met de alternatieve hiphopgroep Sa-Ra. In maart 2019 bracht hij zijn langverwachte soloalbum ‘The Loop’ uit, waarop invloeden van hiphop, soul en left-field jazz te horen zijn, en hij samenwerkt met vrijwel iedere grote naam uit de hedendaagse vernieuwende jazzwereld: o.a. Flying Lotus, Erykah Badu, Bilal, Anderson .Paak, Kamasi Washington en Thundercat droegen bij aan het album. Op 24 maart geeft hij voor het eerst een concert in Nederland in Bitterzoet.


Line-up

Bitterzoet

  • Shafiq Husayn
Shafiq Husayn - Between Us 2 ft. Bilal

Shafiq Husayn

Between Us 2 ft. Bilal

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma