Programma
Paradiso

Samba Salad 35 jaar!

Samba Salad 35 jaar!

Sunday 16 March 2014

Sunday 16 March 2014

Een muzikale wereldreis voor kinderen van alle leeftijden.

13.00 uur: ‘In het Wild’ (Laatste Samba Salad-voorstelling voor de kleinste kinderen)

14.00 uur: pauze

14.45 uur: Muzikale wereldreis (een fusie van onze latin en flamenco artiesten, nieuwe liedjes en oude in een nieuw jasje

15.45 uur: dansvloer geopend

Het 35-jarig bestaan van jeugdmuziektheatergezelschap Samba Salad wordt uitbundig gevierd met een theatervoorstelling en een groot, swingend muziekspektakel voor kinderen van alle leeftijden. Samba Salad is pionier op het gebied van wereldmuziek voor kinderen. Flamenco, afro, samba, salsa, reggae, pop, jazz en calypso gespeeld door professionele musici met aansprekende teksten voor kinderen.  Samda Salad is onder andere bekend van de boekenreeks ‘Zingen op de Achterbank’ en het flamencosprookje ‘Flamenkita’. Herman Link & Rita Iny, oprichters en leiders van het gezelschap, laten met dit feest het podium van Paradiso’s grote zaal overnemen door een nieuwe generatie spelers.

Het feest word geopend met de laatste muziektheater voorstelling ‘In het Wild’ in samenwerking met de Bamboe Club van het Wereld Natuur Fonds. Maya en Joske gaan op reis naar Afrika om meer te leren over de dieren die daar wonen. Een vrolijke muzikale safari voor peuters en kleuters dwars door de rimboe en over de savanne waar dieren de baas zijn.  Na een korte pauze is in het tweede deel de dansvloer geopend. Samba Salad’s Playground Band brengt in een  grote bezetting nieuwe en oude liedjes in een nieuw jasje.

Artiesten

Herman Link (gitaar/zang/spel), Rita Iny (percussie/zang/spel), Maya Link (Zang/dans/spel), Bart-Jan Oosting(drums/percussie/spel), Tim Aarnoutse (Contrabas), Arturo Ramon (flamenco gitaar), Erminia Fernandez Cordoba (flamenco zang), Joe Rivera (trompet), Danny van Kessel (piano), Mascha Meijman( flamenco dans), Randy Winterdal (basgitaar), Joske Koning (zang/dans/spel), Olaf Keus (drums/ afro-percussie) en de presentatie word verzorgd door Sandra Kaas.

Workshops en meer

In de zaal zijn er doorlopend creatieve activiteiten zoals muziekinstrumenten maken, verkleden, schminken en zijn er lekkere wereldse hapjes. Kom verkleed, als wereldburger, wild dier, muzikant, piraat of prinses, het maakt niet uit. Gebruik je fantasie en maak kans op een mooie prijs!


Paradiso Programme

Programma