SARLOOS COVER 1 C 1

Saarloos

Saarloos

zondag 30 mei 2021

zondag 30 mei 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Saarloos is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op woensdag 15 december. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo. 
English:
The Saarloos concert is postponed to Wednesday December 15th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. For general information regarding postponements, see www.paradi.so/Ticketinfo.

Het Ierse poprocktrio Saarloos bestaat nog vrij kort maar heeft heeft al menig show uitverkocht. Bestaande uit veelgeprezen songwriters Brian McGovern en Craig Gallagher, en jeugdvriend Andy Kavanagh op bas, heeft de band als voorprogramma gestaan van wereldacts als Gavin James, The Coronas, Daniel Bedingfield, Picture This en Bon Jovi. En dat terwijl een debuutalbum nog in het verschiet ligt. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • SAARLOOS
Op 30 mei geeft het Ierse trio Saarloos een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Saarloos

Changes

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma