Paradiso

Ruben Hoeke Band

Ruben Hoeke Band

31 jan 2015

31 jan 2015

Ruben Hoeke is een gevestigde naam in de Nederlandse blues, pop en rockwereld. De gitarist deelde sinds zijn eerste optreden in 1992 het podium met vele nationale en internationale muzikanten en speelde op festivals in o.a. Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Luxemburg, Ierland en Curaçao. Je kunt hem plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en rock naar een hoger niveau hebben getild.

In 2006 verschijnt van de Ruben Hoeke Band het debuutalbum SUGAR (‘Tour de France Plaat’ / Best verkochte R&B cd 2006) gevolgd door het bekroonde COEXIST in 2010. Op beide albums geven diverse Nederlandse topmuzikanten acte de presence.  In 2008 wordt Ruben door zijn collega muzikanten verkozen als Nederlands Beste Gitarist. Eind maart 2013 wordt het derde RHB album, LOADED, gepresenteerd in een volledig uitverkocht Paradiso te Amsterdam. Maart 2014: Ruben wordt door lezers van het toonaangevende blad ‘De Gitarist’ met grote overmacht gekozen als ‘Beste Blues en Rock Gitarist Benelux’.

Een recensent omschreef de band als ”een formidabele formatie met een unieke sound” en het optreden ”vonkte als de hel en vlamde als een F-16 met zijn naverbranders op maximaal”. Naast de zeer lovende album recensies wordt de band geroemd om hun knallende, energieke live optredens.Paradiso Programme

Programma