Programma
1480501403 RONDE persfoto

Rondé + Wulf

Rondé + Wulf

zondag 17 december 2017

zondag 17 december 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Rondé maakt dansbare, aanstekelijke indiepop. De vijfkoppige formatie - bestaande uit zangeres Rikki Borgelt, gitarist Armel Paap, toetsenist Adriaan Persons, bassist Cas Oomen en drummer Sharon Zarr - bracht begin dit jaar hun gelijknamige debuutalbum uit. Radiozender 3FM is groot fan en bekroonde liefst drie singles van de band tot 'Megahit', te weten 'Run', 'We Are One' en 'Why Do You Care?'. Op 11 mei stonden ze in een uitverkocht Paradiso Noord en op 17 december sluiten ze wat nu al een prachtig jaar is af in de grote zaal van Paradiso.

Voorprogramma: Wulf
De naam Wulf doet misschien nog niet gelijk een belletje rinkelen, maar de zoetgevooisde stem die erbij hoort ken je vast en zeker: het is de stem van ‘Summer On You’, de zomerhit van 2016 van Sam Feldt, Lucas & Steve, featuring Wulf. Dat zorgde voor een uitgebreide tournee langs zomerfestivals in binnen- en buitenland. Nu debuteert Wulf als soloartiest met de single ‘Mind Made Up’ en dat is een dijk van een hit, die inmiddels niet meer van de radio te slaan is. Een fris, luchtig en positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • RONDÉ
  • Wulf
Op 17 december 2017 geeft Rondé een optreden in Paradiso in Amsterdam. Het voorprogramma is Wulf.

City Light

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op 17 december 2017 geeft Rondé een optreden in Paradiso in Amsterdam. Het voorprogramma is Wulf.

Wulf - Mind Made Up

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma