Programma
RM 4 MAIN PRESS photo credit Vince 1

ROLE MODEL

ROLE MODEL

zaterdag 15 januari 2022

zaterdag 15 januari 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is vanwege de huidige coronamaatregelen uitgesteld. We werken samen met de artiest aan het vinden van een vervangende datum, maar deze is nog niet bekend. Ticketkopers worden hier per e-mail over geïnformeerd zodra er meer details bekend zijn. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

Tucker Pillsbury is de Amerikaanse singer-songwriter en popzanger ROLE MODEL. Hij is geïnspireerd door hedendaagse muzikanten als Billie Eilish, Tyler the Creator en Lorde. Zijn muziek mixt minimalistische productie, alternatieve rap en indiepop met open teksten over zijn mentaal welzijn. Pillsbury vond met debuut EP 'ARIZONA IN THE SUMMER', zijn eerste succes en ontving lovende kritieken van onder andere Omar Apollo en Boy Pablo. Dit jaar keerde hij terug met de singles 'forever&more' en 'death wish'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • ROLE MODEL
Op zaterdag 15 januari 2022 geeft Role Model een concert in Paradiso. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Role Model - death wish

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma