Programma
Rob Dekay website

Rob Dekay

Rob Dekay

donderdag 15 april 2021

donderdag 15 april 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)

Nederlands:

Het concert van Rob Dekay is verplaatst naar vrijdag 26 november 2021. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. De locatie en de tijden zijn ongewijzigd. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

English:

The concert of Rob Dekay is rescheduled to Friday, November 26th, 2021. All bought tickets remain valid for the new date of the concert. The location and times have not changed. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.


De 32-jarige songwriter Rob Dekay maakt soulvolle countrypop met Nederlandstalige teksten. Nadat hij een paar jaar terug het besluit maakt om zich volledig te focussen op zijn muzikale carrière, wordt zijn talent al snel opgemerkt. Er volgt een samenwerking met Akwasi en in de periode daarna tourt hij met Dio langs alle grote festivals in Nederland. In 2016 verschijnt Robs debuut-EP ‘Alles Gaat Voorbij’ via Top Notch, die door zowel media als luisteraars lovend werd ontvangen.

Twee jaar later tekent hij bij Modestus Records, het platenlabel van Guus Meeuwis. Het levert de singles ‘Vol Van Elkaar’ en ‘Je Hoeft Het Niet Alleen Te Doen’ op. Die laatste schrijft Rob samen met Daniël Lohues en Ilse DeLange. Daar blijft het gelukkig niet bij: uit een schrijfsessie met Guus Meeuwis en Diggy Dex komt de single ‘Geef Het Door’ uit en daarna volgt wederom een zomer vol festivaloptredens. Nu is de artiest terug met de ballad ‘Laat Los’, een nieuwe samenwerking met Lohues en DeLange.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Rob Dekay
Hqdefault 200826 112813

Geef Het Door

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma