Programma
Rats on Rafts

Rats on Rafts

Rats on Rafts

woensdag 15 december 2021

woensdag 15 december 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is dit programma verplaatst naar donderdag 17 februari 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Rotterdamse Rats on Rafts is een Nederlandstalige, experimentele indie- en postpunkband die, naar eigen zeggen, inspiratie haalt uit bands als Echo & The Bunnymen, The Ex en The Teardrop Explodes. Hun eerste EP 'So Long, Thanks for All the Fish' hebben zij zelf uitgebracht in 2008 maar de band brak pas echt door in 2010 toen zij een cover van 'The Moneyman' van Kiem maakten, waarna zij getekend hebben bij indielabel Subroutine om hun debuutalbum 'The Moon Is Big' uit te brengen. Hun experimentele, tweede album 'Tape Hiss' zorgde voor meer internationale aandacht. Nu hebben zij niet alleen door heel Europa getourd maar ook door Japan met de band Franz Ferdinand en op festivals gespeeld als Glastonbury, ESNS en Le Guess Who. In 2021 brachten zij hun lang afgewachte vierde album uit en zullen zij een show spelen in de kleine zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Rats On Rafts
Rats On Rafts

Rats On Rafts

Tokyo Music Experience

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma