Programma
Pretenders Press Photo Ki Price cropped

Pretenders + The Picturebooks

Pretenders + The Picturebooks

Tuesday 26 March 2024

Tuesday 26 March 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De twee concerten van Pretenders in Paradiso die oorspronkelijk zouden plaatsvinden in maart 2024 zijn vanwege medische redenen verplaatst naar dinsdag 17 en dinsdag 24 september 2024. 

Bekijk hier voor welk concert je gekochte tickets geldig zijn:

  • Oorspronkelijke datum dinsdag 26 maart: geldig voor verplaatst concert op dinsdag 17 september 2024.
  • Oorspronkelijke datum woensdag 27 maart: geldig verplaatst concert op dinsdag 24 september 2024.

Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie en retourmogelijkheden. Het is helaas niet mogelijk om van dag te ruilen.

De invloedrijke rockband Pretenders onder leiding van de onvermoeibare frontvrouw Chrissie Hynde werd opgericht in 1978 in Hereford, Engeland. De band werd wereldwijd succesvol met hun unieke mix van rock, punk en pop en hits als 'I'll Stand By You', '2000 Miles' en 'Brass in Pocket'. Gedurende de jaren evolueerde Pretenders door verschillende bezettingswisselingen, maar bleef Hynde het creatieve brein achter de formatie. In 2003 gaf Pretenders voor het laatst een concert in Paradiso, in 2024 komt de band terug voor twee concerten in de Grote Zaal.

Support act: The Picturebooks

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Pretenders
  • The Picturebooks
Pretenders

Pretenders

Brass In Pocket

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma