Hiphop House preselections

Preselections: Hiphop & House Dance Forever 2022

Preselections: Hiphop & House Dance Forever 2022

26 aug 2022

26 aug 2022

Paradiso

Zaal open: 11:00, Hoofdprogramma: 12:00

Dit programma is onderdeel van Summer Dance Forever. Summer Dance Forever is een internationaal urban dans- en theaterfestival met battles, workshops, performances, feesten en een seminar, waar dansers van over de hele wereld elk jaar in augustus samenkomen in Amsterdam. Verwacht een dansfeest vol battles (popping, locking, waacking, house dance en hiphop), clubavonden, dansvoorstellingen, workshops, films, seminars en nog veel meer... 

Hiphop en House Dance Forever is een danscompetitie van internationaal festival Summer Dance Forever, waar de 24 beste dansers ter wereld tegen elkaar strijden in de stijl hiphop.  

Wie deze competitie wil winnen, zal de internationale driekoppige jury moeten verslaan. Dit is wat Summer Dance Forever onderscheidt van alle andere danscompetities. Bij andere battles geven juryleden hun oordeel van achter hun tafel, maar bij Summer Dance Forever zijn ook de juryleden niet veilig! De juryleden zijn altijd grote internationale namen, maar ook dat betekent geen garantie op winst. De winnaar van de battles verdient eeuwige roem, prijzengeld en mag een volgend event jureren.  

MEE DOEN? 

De registraties en preselecties vinden plaats op vrijdag 26 augustus. Als je deel wilt nemen aan de battles, moet je je eerst plaatsen in de preselecties eerder op de dag. De top 24 beste dansers krijgen de kans om tegen elkaar te battelen in Paradiso, Amsterdam.  

Minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.  

Registratie voor deelnemende dansers: Vrijdag 26 augustus – 10:00  

Start preselectie Hiphop: Vrijdag 26 augustus: 12:00 - 16:30 (deuren open: 11:00)  

Start preselectie House: Vrijdag 26 augustus: 17:00 - 20:30 

Dit kaartje bevat toegang tot de Hiphop en House Dance Forever preselecties.

Gratis toegang voor kinderen tot en met 8 jaar.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  Summer Dance Forever 2021

  Hiphop Forever finale

  Summer Dance Forever 2021

  Summer Dance Forever 2021

  House Dance Forever finale

  Summer Dance Forever 2021

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma