Programma
Popup Choir Kersteditie

Popup Choir - De Kersteditie

Popup Choir - De Kersteditie

zaterdag 14 december 2019

zaterdag 14 december 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 14:00, Hoofdprogramma: 14:30

"We can be Heroes, just for one day!" Popup ChoirMusicians Without Borders en Paradiso slaan hun handen ineen voor de jaarlijkse kersteditie. Samen, voor het goede doel, eren we David Bowie's meesterwerk: 'Heroes'. Zingen is heel leuk en zelfs leuker om samen te doen, daarom is Popup Choir de ideale plek voor iedereen die houdt van zingen. In anderhalf uur zingen we dit bijzondere nummer in drie harmonieën samen met het hele Popup Choir. Of je nu een ervaren zanger/zangeres bent, houdt van meeblèren in je eigen stamkroeg of alleen ervaren bent met de douchekop als microfoon, bij Popup Choir is iedereen welkom. 

Popup Choir steunt het werk van Musicians Without Borders. Zing daarom mee op zaterdag 14 december en help geld op te halen voor muziekprogramma's in post-conflictgebieden. "We can be heroes, just for one day." Toegang is gratis, maar donatie wordt op prijs gesteld. Deze keer zullen alle opbrengsten naar Musicians Without Borders gaan.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Popup Choir Kersteditie

  Popup Choir Amsterdam | ABBA Lay Your Love On Me | Dominicus Kerk

  Popup Choir Amsterdam

  Hqdefault 191016 122415

  David Bowie - Heroes

  David Bowie - Heroes

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma