Programma
Playboi carti2

Playboi Carti + Places + Faces

Playboi Carti + Places + Faces

zondag 4 maart 2018

zondag 4 maart 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

De beste act van WOO HAH! '17, favoriet van de A$AP Mob, de rapper achter de meest geliefde club banger van afgelopen zomer; Playboi Carti gaat sinds 2017 als een speer. 

In 2012 lanceerde Jordan Terrell Carter z'n carrière onder de naam Sir Cartier, maar veranderde zijn naam op 17 jarige leeftijd naar Playboi Carti en maakte snel zijn debuut met z'n nummer "Broke Boi". In 2016 stond de jonge rapper al op A$AP Mob's "Cozy Tapes vol. 1" en een jaar later in 2017 maakte Playboi Carti zijn debuut met zijn self-titled mixtape. 

Tracks als Magnolia, Wokeuplikethis* en Location zijn inmiddels nog steeds overal te horen en Playboi Carti maakt zich klaar voor z'n volgende project, dat vermoedelijk een mixtape wordt in samenwerking met collega Lil Uzi Vert. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Playboi Carti
  • Places + Faces DJ set
Playboi carti lil uzi vert woke up like this

wokeuplikethis*

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma