230718 PINKPANTHRESS SHOT2 0063 V01 W mb

PinkPantheress - Capable of Love Tour

PinkPantheress - Capable of Love Tour

dinsdag 27 februari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 30,00

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

PinkPantheress is een multi-platina artiest, songwriter en producent. Sinds 2021 maakt zij grote stappen in haar carrière, dankzij haar introspectieve songteksten en haar talent om aanstekelijke beats te creëren. Hierdoor heeft ze een toegewijde fanbase heeft opgebouwd. Na het uitbrengen van haar geprezen debuutmixtape ‘To hell with’ ging ze voor het eerst op tour met uitverkochte shows in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten.

Haar single ‘Boy's a Liar Pt. 1 & Pt. 2’ heeft de wereld veroverd en bestormt hitlijsten wereldwijd. Onlangs bereikte ‘Boy’s a Liar Pt. 2’ de dubbel platina status en ontvingen zij en het nummer verschillende nominaties bij de MTV en BET Awards. Met elke prestatie blijft PinkPantheress verbazen en domineren en versterkt ze haar positie als een stille kracht om rekening mee te houden in de muziekindustrie.

Pre-order het album hier om toegang te krijgen tot de presale. Dit kan tot maandag 16 oktober.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • PinkPantheress
PinkPantheress

PinkPantheress

Boy’s a liar Pt. 2 feat, Ice Spice

PinkPantheress op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma