Programma
230718 PINKPANTHRESS SHOT2 0063 V01 W mb

PinkPantheress - Capable of Love Tour + Tida Kamara

PinkPantheress - Capable of Love Tour + Tida Kamara

dinsdag 27 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Beperkt aantal tickets per persoon

PinkPantheress is een multi-platina artiest, songwriter en producent. Sinds 2021 maakt zij grote stappen in haar carrière, dankzij haar introspectieve songteksten en haar talent om aanstekelijke beats te creëren. Hierdoor heeft ze een toegewijde fanbase heeft opgebouwd. Na het uitbrengen van haar geprezen debuutmixtape ‘To hell with’ ging ze voor het eerst op tour met uitverkochte shows in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten.

Haar single ‘Boy's a Liar Pt. 1 & Pt. 2’ heeft de wereld veroverd en bestormt hitlijsten wereldwijd. Onlangs bereikte ‘Boy’s a Liar Pt. 2’ de dubbel platina status en ontvingen zij en het nummer verschillende nominaties bij de MTV en BET Awards. Met elke prestatie blijft PinkPantheress verbazen en domineren en versterkt ze haar positie als een stille kracht om rekening mee te houden in de muziekindustrie.

Pre-order het album hier om toegang te krijgen tot de presale. Dit kan tot maandag 16 oktober.

Support: Tida Kamara

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • PinkPantheress
  • Tida Kamara
PinkPantheress

PinkPantheress

Boy’s a liar Pt. 2 feat, Ice Spice

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

PinkPantheress op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma