Programma
Peter hook web

Peter Hook and The Light

Peter Hook and The Light

maandag 27 september 2021

maandag 27 september 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Peter Hook and The Light is verplaatst naar donderdag 22 september 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

Peter Hook is de bassist van de legendarische bands Joy Division en New Order, waarmee hij respectievelijk eind jaren zeventig en jaren tachtig furore maakte. Met Joy Division maakte hij het iconische album 'Unknown Pleasures' met daarop hits als 'Disorder', 'Shadowplay' en 'She's Lost Control'. Dat album wordt volledig gespeeld met zijn inmiddels vaste band The Light, net als het minder bekende album 'Closer' en een aantal tijdloze favorieten als 'Love Will Tear Us Apart'. 

Openingsset New Order
Alvorens de Joy Division-viering begint speelt Hook een set vol New Order materiaal om de zaal op te warmen. 

Line-up

Grote Zaal

  • Peter Hook & The Light
Hqdefault 200814 113858

Love Will Tear Us Apart

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200814 113858 1

Disorder

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma