Programma
Paul Jacobs Credit Alex Carre 1

Paul Jacobs

Paul Jacobs

dinsdag 30 november 2021

dinsdag 30 november 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen moeten we helaas mededelen dat het concert van Paul Jacobs morgenavond geannuleerd is. Ticketkopers ontvangen z.s.m. een e-mail met verdere informatie van ons.

  • Programma met zitplaatsen

Paul Jacobs bouwt aan een groeiende reputatie als excentriekeling in Montreal. Naast drummen in de indie- garageband Pottery, is Jacobs tevens frontman van zijn eigen vijfkoppige band. Van emotionele melodieën tot jams die bijna uit de hand lopen, folkpopballads en een rock 'n roll epos hier en daar; samen met zijn handgetekende artwork en geanimeerde muziekvideo's weet Jacobs helemaal z'n eigen wereldje te creëren. Als een ware modern Renaissance man. 

Dit programma is gratis toegankelijk met een Indiestadpas 2020/2021. Hieronder lees je meer informatie over deze pas.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Paul Jacobs

Gratis met de Indiestadpas 2020/2021

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020 of met de Indiestadpas 2021, die beiden geldig zijn t/m 31 december 2021. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas is nu te koop via de Paradiso webshop en via de website van Indiestad

Hqdefault 211027 234548

Paul Jacobs

Most Delicious Drink

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma