Programma
Paradiso

Paraplu

Paraplu

zaterdag 9 juni 2012

zaterdag 9 juni 2012

3 feesten onder 1 dak!

Grote zaal: De Afdeling presents F.O.O.L. De Afdeling pakt weer breed uit: electro, drum and bass, dubstep, techno en aan het einde nog een tikkie harder. Maar vooral lekker veel nieuwe opzwepende heavy electro beats. Line-up: F.O.O.L., Determinators, Lucky Done Gone, Kernkraft & De Cultuurbarbaren.

Hoofdact van de avond is niemand minder dan F.O.O.L. (Fuck Our Ordinary Lives). De twee piepjonge Zweden zijn recentelijk internationaal doorgebroken met hun explosieve electro sound. Inmiddels maken ze remixen voor Dada Life, Haezer en Pendulum en toeren ze over de hele wereld over.

De Cultuurbarbaren
Ook De Cultuurbarbaren zijn lekker aan de weg aan het timmeren. Zo stonden ze al op Defqon 1 en Mysteryland. Ook deze zomer zijn ze met hun energieke mix van electro, acid en drum and bass niet meer weg te denken van de grote zomerfestivals.

Determinators
Determinators creëert zijn eigen Amsterdam Power Stijl met een mix van harde electro, drum and bass, dubstep en hardtechno. Hij draait alles om je in beweging te houden.

Kerkraft
Vanuit het hoge noorden zijn ze met zijn drieën de Amsterdamse rave scene binnengevallen. Inmiddels zijn hun eigenwijze Zebra rave party's, op vaak originele en underground locaties steevast uitverkocht.

Lycky Done Gone
Lycky Done Gone heeft zich als "serious talent" al een keer eerder bewezen tijdens De Afdeling. Deze jonge rakker van Grip Music kan overweg met techno, electro, classics en drum and bass.

Kleine zaal: Turkish Cosmic Disco. DJs Grup Ses (Ist), Murat Meric (Ist)


Kelder: Retrolicious! DJs Charley Rhythm & Dionysius draaien vintage originals, covers & mash-ups van dansmuziek geïnspireerd door de jaren ’20 – ’60.


Paradiso Programme

Programma