Programma
Paradiso only Kerstmatinee fotograaf Foppe Schut

Paradiso's only Kerstmatinee

Paradiso's only Kerstmatinee

zaterdag 26 december 2015

zaterdag 26 december 2015

De jongste Kersttraditie van Amsterdam, Paradiso’s Kerstmatinee, staat garant voor een bonte stoet musici, schrijvers en andere paradijsvogels die het leuk vinden om samen met het publiek een vrolijke Tweede Kerstdag te beleven. De door The Paradiso Orchestra geïnitieerde Kerstmatinee biedt een mix van klassieke muziek, meezingers, glühwein, indrukwekkende muziek van Fanfare St. Caecilia uit Heemskerk, momenten van overpeinzing, humor en uiteraard een kerstverhaal van F. Starik.

Om het extra aantrekkelijk te maken hebben we ook dit jaar nieuwe en spectaculaire muzikale gasten. Vader, moeder en dochter, David Dramm, Anne La Berge en Diamanda Dramm van de Amsterdams/Amerikaanse muziekfamilie Dramm zijn onze gasten. Zij maken er een Amerikaans programma van. Ook is de grandioze trombonist Jörgen van Rijen erbij. Als solist en als solotrombonist van het Concertgebouworkest reist hij de hele wereld over om voor massa's fans op te treden. Op hoorn hebben we geweldige Morris Kliphuis en ten slotte komt singer/songwriter Flip Noorman met zijn liedjes het programma afmaken.

The Paradiso Orchestra is een gelegenheidsensemble van musici uit o.a. het Nederlands Blazers Ensemble, Rotterdams Philharmonisch Orkest en Concertgebouworkest. Zij zoeken het avontuur van onverwachte combinaties van musici en ongebruikelijk repertoire. Voor elke uitvoering worden steeds weer andere solisten gezocht.   

Concert met zitplaatsen.

Meld je aan voor de mailinglijst klassieke concerten in Paradiso >>

Paradiso Programme

Programma