Programma
Paradiso

ParadiSOLO: Mason

ParadiSOLO: Mason

zaterdag 16 januari 2016

zaterdag 16 januari 2016

Vanaf nu kun je voor alle nachtprogramma’s ook terecht op www.clubparadiso.amsterdam.
Volg Club Paradiso ook via Facebook, Instagram en Twitter.

Bij ParadiSOLO draait de hele avond om één DJ die zijn of haar muziek, sfeer en tevens favoriete support DJ´s meebrengt. In eerdere edities betreden onder andere Melon, Steve Rachmad, Michel de Hey, Dimitri & Shinedoe het podium van Paradiso. Ditmaal is de beurt aan DJ, producer, violist, Kafé Raver & exceptionally nice guy Mason. En het is dubbelfeest, want Mason viert zijn 20-jaar bestaan als DJ op deze avond! Wat zeggen we, driedubbelfeest, Mason is ook nog eens jarig!

1996 - 2016 -> 20 jaar, 2 decennia, 2 artiesten albums, 25 rondjes rond de wereld en een handje vol pop en clubhits verder is het tijd om een jubileumfeestje te vieren voor de Amsterdamse DJ/Producer Mason. 

Mason behaalde in 2007 faam met de wereldhit ‘Exceeder’ en werkte sindsdien samen met artiesten als Roisin Murphy, Run DMC, Sam Sparro en Rouge Mary (Hercules and Love Affair). Het afgelopen jaar ging voor Mason in een stroomversnelling door een aantal nummer 1 hits op Beatport, wat hem een platendeal met het beruchte Island Records heeft opgeleverd. Met een flinke stapel nieuwe releases op zak brengt Mason tijdens Paradisolo zijn opzwepende indie dance, nu disco en house sound ten gehore. 

Tijdens Mason’s jubileum kan Paradisolo een extra lange set tegemoet zien van deze muzikale duizendpoot die niet in één hokje te stoppen is. Ook komen de mannen van Kraak & Smaak een plaatje draaien en biertje drinken. Dus Save the Date, want 16 januari 2016 gaat het Paradiso dak eraf.

Gratis entree voor iedereen die 20 jaar oud is.

Support DJs: Kraak & Smaak.


Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma