Programma
Par3030m

PARADI50 Hiphop: DJVT, Donnie, Yung Internet ea

PARADI50 Hiphop: DJVT, Donnie, Yung Internet ea

vrijdag 30 maart 2018

vrijdag 30 maart 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 20:00

Dit programma is uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten voor het nachtprogramma beschikbaar. Klik hier voor meer info en kaarten!

Paradiso is jarig! Op 30 maart bestaat het poppodium in Amsterdam vijftig jaar en dat wordt gevierd met een weekend lang mooie programma’s tijdens het PARADI50 Verjaardagsweekend op 29, 30 en 31 maart. Elke dag staan artiesten op het podium die een warme band hebben met Paradiso. 

Op de tweede dag van het verjaardagsweekend bestaat Paradiso precies vijftig jaar. Dit wordt uitgebreid gevierd met een line-up vol Nederlandse hiphop-acts die inmiddels alle hoeken van Paradiso kennen. Zowel artiesten die al jaren in Paradiso komen als artiesten die pas net bekendheid vergaren staan op het podium. Het programma bestaat uit Leafs, Ray Fuego, Yung Nnelg, Donnie, Bokoesam, Yung Internet, De Jeugd van Tegenwoordig en een heel bijzondere surprise act: Rico & Sticks. De host van de avond is Willie Wartaal.

Het avondprogramma vloeit over in een nachtprogramma waarbij de meest toonaangevende hiphop-clubnachten van Paradiso BasslineB.O.S.S de invulling verzorgen. Bassline resident-artiesten uit de historie van deze clubnacht Vic Crezee, Wix, Abstract, SP, Luc en MC Lentini zorgen voor het geluid in de grote zaal. B.O.S.S gaat de diepte in en zorgt voor de muziek in de kelder. 

Na 23:30 uur kosten tickets dan ook nog maar €12,50 inc. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • De Jeugd Van Tegenwoordig
  • Rico & Sticks
  • Leafs
  • Bokoesam
  • Yung Nnelg
  • Donnie
  • Ray Fuego
  • Yung Internet

Meer over ons jubileum:

Logo 50jaar zwart 180322 172523
Houthakker thumb

Houthakker

Skeemen thumb

Skeemen

Leafs thumb

Mamacita

Djvt thumb

Makkelijk (Voor Ons)

Yunginternet thumb

gratis drankjes

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma