Programma
Papieren Helden

Papieren Helden: Ben ik god?

Papieren Helden: Ben ik god?

dinsdag 14 maart 2023

dinsdag 14 maart 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma half zittend, half staand

Op dinsdag 14 maart 2023 staat Papieren Helden in DIP (Dinsdagavond In Paradiso) met het programma Ben ik god? Op deze avond wordt met muziek en veel woorden geschurkt en geschuurd tegen het boekenweekthema.

Papieren Helden komt natuurlijk met mooie, kale tekstvoordrachten, maar gaat ook op zoek naar combinaties van tekst, beeld en muziek. Experimenten met ingrediënten die niet bij elkaar geraapt zijn, maar waarbij het een het ander daadwerkelijk versterkt en uit de fusie een nieuwe vorm ontstaat. Denk aan prose punk of rhythm & prose of verzin zelf een genre. Daarmee wil Papieren Helden op deze eerste avond, van wat er waarschijnlijk meerdere worden, alvast wat gaan experimenteren.

Papieren Helden is een online literair magazine bomvol fictie voor nu. Al voor €5,- per maand kan je lid worden. En dat geld gaat zonder tussenstations, direct door naar de aangesloten schrijvers.

Papieren Helden brengt nieuwe verhalen, nieuwe werelden en nieuwe invalshoeken. Papieren Helden probeert de ruimte tussen lezer en verhaal zo klein mogelijk te maken. De teksten vormen met elkaar een gezamenlijk kunstwerk waarin je als lezer rond dwaalt, zelf ontdekkingen doet, en zo geheimzinnig op de hoogte bent.


Line-up:
Jeffrey Spalburg, Lotte Velvet, Megan van Kessel, Elke Geurts, Veronique Efomi, Bart Smout, Alara Adilow, Renée van Marissing, Sharona Maguette Diop, Anne Büdgen, Valentijn Hoogenkamp en Berkman & Berkmann.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma