Palmbomen II website

Palmbomen II

Palmbomen II

21 mrt 2021

21 mrt 2021

Paradiso

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

NL: Dit programma is vanwege de huidige maatregelen tot nader order uitgesteld. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
ENG: This event has been postponed until further notice, due to the current restrictions. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=====

NL: Dit is het verplaatste concert van 25 oktober 2020. Tickets gekocht voor beide concerten op de originele datum zijn geldig voor deze nieuwe show in de grote zaal van Paradiso.
ENG: This is the postponed event of October 25th, 2020. All bought tickets for both shows on the original date remain valid for the new date of this concert in Paradiso’s main hall.

Kai Hugo is de man achter Palmbomen II, maker van lo-fi, psychedelische elektronica met onalledaagse harmonieën en grooves. In het opnameproces van zijn platen focust Hugo zich eerder op emotie en improvisatie dan op de uiteindelijke productie. Dat spontane karakter is terug te horen op zijn releases van de afgelopen jaren, waaronder ook op de in 2018 uitgebrachte samenwerking met gelijkgestemde producer Betonkust. Voor deze seated show in de grote zaal kiest Palmbomen II voor een andere benadering van zijn liveset, om zijn publiek ook in deze concertvorm een optimale luisterervaring te kunnen bieden.

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Palmbomen II

Uitgestelde ADE-concerten

Palmbomen II zou in eerste instantie twee ADE-concerten geven in Paradiso Noord op 25 oktober 2020, maar deze moesten in verband met coronamaatregelen worden uitgesteld. De concerten zijn daarom samengevoegd tot één show in de grote zaal van Paradiso en verplaatst naar zondag 21 maart 2021. Alle gekochte tickets voor de originele datum blijven geldig voor dit concert.

Hqdefault 201027 120738

Palmbomen II

Carina Sayles

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma