Kiesmannen Paradiso 59

On-demand: De Nationale Verkiezingsshow met de Kiesmannen

On-demand: De Nationale Verkiezingsshow met de Kiesmannen

16 mrt 2021

16 mrt 2021

Hierboven staat de vanaf-prijs. Early Birds zijn verkrijgbaar voor 8,50 euro*, reguliere tickets kosten 11,00 euro

De Nationale Verkiezingsshow is na de live-uitzending op dinsdag 9 maart nog één week (t/m dinsdag 16 maart) on-demand terug te kijken via live.paradiso.nl. Inloggen doe je met je persoonlijke code, die je eerder hebt ontvangen of kunt aankopen via de Tickets-knop op deze pagina. Kocht je een ticket voor een van de live-shows? Dan ontving je je code(s) van ons op 3 maart. Bekijk deze pagina voor informatie en een FAQ.

Op dinsdag 9 maart, één week voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021, zijn de Kiesmannen terug met De Nationale Verkiezingsshow. Tijdens deze informatieve online show - die je gemakkelijk vanuit huis bijwoont via je telefoon, laptop, tablet of smart TV – word je binnen 1.5 uur helemaal klaargestoomd voor de verkiezingen zodat jij straks met de borst vooruit het stemhokje instapt op 17 maart.

De Nationale Verkiezingsshow
Tijdens De Nationale Verkiezingsshow presenteren de Kiesmannen de politieke partijprogramma’s in een show vol satire, inhoudelijke analyse, muziek en spoken word. De Kiesmannen loodsen je dwars door het Haagsche moeras zodat je na afloop de bomen door het bos weer ziet. 

Actuele onderwerpen zijn er genoeg, na het onstuimige jaar 2020; de wereld werd overvallen door een ongekende pandemie, geteisterd door een economische crisis en is in de ban van de wereldwijde protest movement #BlackLivesMatter. Tijdens deze 1.5 uur gaan de Kiesmannen in op deze en allerhande andere maatschappelijke gebeurtenissen. Wat is er gebeurd de afgelopen vier jaar? En wat vinden de verschillende partijen op het gebied van de economie, klimaat, de zorg en Europa? En krijgen we dit keer eindelijk een vrouwelijke premier?

De Kiesmannen
De Kiesmannen zijn drie politiek theatermakers (Jochem Jordaan, Floris Rijssenbeek en Dylan Ahern) die aan de wieg stonden van verschillende politieke theatershows, campagnes en podcasts. Ze stonden eerder in o.a. een uitverkocht Paradiso, ITA, Stadsschouwburg Groningen, Stadsgehoorzaal Leiden, en speelden ook in verschillende Europese steden als Londen, Brussel en Lyon. 

Partners: Universiteit van Amsterdam, Economics & Business & Studio Europa Maastricht 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • De Kiesmannen

Kijk De Nationale Verkiezingsshow tot 7 dagen na de uitzending terug

De Nationale Verkiezingsshow met de Kiesmannen is tot en met dinsdag 16 maart on demand terug te kijken via live.paradiso.nl. Inloggen doe je met je persoonlijke code, die je direct ontvangt na aanschaf van een on-demand ticket. 

Meer informatie en antwoord op veelgestelde vragen

Heb je vragen over betaalde livestreams bij Paradiso? In onze FAQ vind je het antwoord op diverse veel gestelde vragen. 

Trailer: De Nationale Verkiezingsshow

Trailer: De Nationale Verkiezingsshow

Live vanuit Paradiso op 9 maart

Aftermovie: Verkiezingsshow 'De Kiesmannen'

Aftermovie: Verkiezingsshow 'De Kiesmannen'

Live vanuit Paradiso Amsterdam (2018)

Paradiso Programme

Programma