Paradiso

OK Go - Verplaatst van Paradiso Noord, THT naar Paradiso + The Brahms

OK Go - Verplaatst van Paradiso Noord, THT naar Paradiso + The Brahms

10 Feb 2015

10 Feb 2015

Dit concert is verplaatst van Paradiso Noord, Tolhuistuin naar Paradiso. Adres: Weteringschans 6-8, Amsterdam. De prijs en de aanvang van het hoofdprogramma blijft ongewijzigd. De zaal gaat open om 19.00 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig (incl. daglidmaatschap) of kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster. Nieuwe kaarten zijn exclusief lidmaatschap. Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm

OK Go werd in 2006 in één klap wereldberoemd met de door de bandleden zelf gemaakte video voor ‘Here It Goes Again’, waarin de mannen met stoïcijns gezicht en felgekleurde overhemden een ingewikkeld dansje uitvoeren op fitnessloopbanden. Sindsdien staat de band bekend om hun videoproducties, vaak laag in budget maar altijd hyperkleurrijk en creatief. OK Go’s muziek is aanstekelijk en sympathiek, een mix van alternative rock en power pop. In oktober kwam ‘Hungry Ghosts’ uit, meer elektronisch dan de vorige albums, beïnvloed door Prince, INXS en New Order.

Ben je in het bezit van de CJP pas? Dan kan je met €2,50 korting naar dit concert. Klik hier voor de kortingskaarten en log in met je Pasnummer.

Paradiso Programme

Programma