Programma
ODELION v1 3000x3000 notext

Odelion (Margriet Sjoerdsma)

Odelion (Margriet Sjoerdsma)

zaterdag 20 april 2019

zaterdag 20 april 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Met ODELION keert Margriet Sjoerdsma (A Tribute to Eva Cassidy) terug naar haar eerste liefde: eigen liedjes maken. ODELION kwamen tot leven in Odelien, een huisje in Noorwegen. Ver weg van de waan van alledag, de stress, drukte en chaos van het moderne leven. Voor Margriet Sjoerdsma het ideale decor om te schrijven over tijdloze thema’s als los- en achterlaten, durven springen, eenzaamheid, liefde en verwondering. Op het zelfgetitelde album  'ODELION' manifesteert Margriet Sjoerdsma zich als vocaliste, componiste én producer. ODELION is een sterke mix van dark pop en folk met een licht klassieke touch en invloeden van jazz. Verwacht avontuurlijke arrangementen met harmonisch spannende wendingen en melancholische melodieën met onverwachte afslagen.

Vanavond presenteert ODELION haar zelfgetitelde album in Paradiso, met voltallige band. Deze avond gaat tevens de videoclip van het nummer 'Forgiveness' in  première, die ze samen met regisseur Yani en CAPTCHA heeft gemaakt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • ODELION
Hqdefault 190204 181804

Blue Eyed Boy solo (live)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 190204 181805

Lying Hearts That Lie Awake At Night

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma