Programma
Oceanfromtheblue web

Oceanfromtheblue

Oceanfromtheblue

dinsdag 19 september 2023

dinsdag 19 september 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets te koop. Bekijk voor de inhoud hiervan de informatie onderaan deze pagina.

oceanfromtheblue (오션프롬더블루) is de Zuid-Koreaanse singer-songwriter en producer Kang Juwon uit Seoul. Zijn zachte zang en diepe teksten lijken r&b-gedreven, maar in plaats van vast te houden aan één genre, verwerkt hij ook elementen van pop, funk en alternative in zijn muziek.

Tijdens zijn studiejaren begon hij in een band met zingen en het schrijven van muziek, totdat hij in 2018 debuteerde met de solo-EP 'Luv-fi'. Vijf EP's volgden voordat hij afgelopen februari zijn eerste, titelloze debuutalbum uitbracht.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • oceanfromtheblue
oceanfromtheblue

oceanfromtheblue

Scent (live)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

VIP-tickets

Voor dit concert zijn ook VIP-tickets te koop voor €100. De inhoud van een VIP-ticket bestaat uit:

  • Ticket voor de show
  • Early entry
  • Photo opportunity (groups of 5)

Let op: er is maar een beperkt aantal VIP-tickets beschikbaar en Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en uitvoering ervan.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma