November ultra web

November Ultra

November Ultra

zaterdag 23 juli 2022

zaterdag 23 juli 2022

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma half zittend, half staand

Het publiek leert November Ultra in 2013 kennen als zangeres van indieband Agua Roja. Na de split in 2018 kiest de Française voor een solocarrière: twee jaar lang werkt ze enerzijds als songwriter voor andere artiesten, anderzijds voor zichzelf vanuit haar slaapkamer. 

In november 2020 verovert November Ultra vele harten met haar eerste DIY single en liefdesliedje 'Soft & Tender'. Een aantal singles én immens succesvolle reworks van artiesten als Destiny's Child, ABBA en Rosalía later is daar eindelijk haar debuutalbum 'bedroom walls': een warme en troostende plaat die de luisteraar meeneemt naar de muzikale roots van de zangeres.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • November Ultra
Hqdefault 220420 172932

November Ultra

bedroom walls

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma