Programma
Judy Blank WS

Judy Blank + La Loye

Judy Blank + La Loye

maandag 9 mei 2022

maandag 9 mei 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 10 april 2020, 25 oktober 2020, 17 februari 2021, 4 december 2021 en 28 februari 2022. Dit concert vindt nu plaats in Bitterzoet. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen een email met meer informatie.

De Utrechtse singer-songwriter Judy Blank vertrok in 2018 naar Nashville, waar ze de studio in dook met producer Chris Taylor. Het resultaat is debuutalbum 'Morning Sun', waarop een eigenzinnige mix van indiefolk, rootsy gitaarwerk en rock ‘n roll te horen is. Hierna ging het alleen maar bergopwaarts voor de singer-songwriter. Ze stond als eerste Nederlandse act ooit op Americana Fest in Nashville stond en zowel de EP ‘Morning After’ als 'The Morning Tapes' werd goed ontvangen. Toch leek het na een onverwachte mentale breakdown afgelopen zomer even klaar. Na de eerste roerige periode ontstonden er weer flarden van liedjes. Langzaamaan verzamelde ze een stapel nieuwe liedjes over mentale druk, anxiety en FOMO en de basis voor haar nieuwe EP 'Saddies', die in april verschijnt. Ondanks de beladen thema’s klinken de glimmende folkdeuntjes niet zwaar, maar speels, licht en dromerig. Herkenbare sores wordt bezongen met een flinke dosis zelfspot. En met succes: de sarcastische eerste single, ‘Karaoke’, explodeerde op de Nederlandse radio.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Judy Blank
  • La Loye
Op maandag 9 mei staat Judy Blank in Bitterzoet in Amsterdam. Klik hier voor meer info & tickets

Judy Blank

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma