Programma
Nothingbuthieves

Nothing But Thieves

Nothing But Thieves

Wednesday 14 June 2017

Wednesday 14 June 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: de hoofdkoper moet zich kunnen legitimeren aan de zaal!
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Kaarten zijn alleen te koop via internet (maximaal 2 per persoon). Let op: de hoofdkoper moet zich kunnen legitimeren aan de zaal!

Locatie: Paradiso Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

De Britse indierockband ‘Nothing But Thieves’ heeft al menig festival op hun naam staan, London Calling, Down The Rabbit Hole, Pinkpop en later dit jaar Lowlands. Een energieke gitaarband met een ‘groots’ geluid en zang die doet denken aan Matthew Bellamy en Jeff Buckley. Afkomstig uit Essex (evenals grootheden Depeche Mode, Prodigy en Blur) spelen de mannen deze avond in Paradiso Noord veel materiaal van het nieuwe album 'Broken Machine' dat op 8 september uitkomt. De eerste single is al te luisteren en heet 'Amsterdam'.Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Nothing but Thieves
Nothingbuthieves

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma