Paradiso

Noodlanding! - live: Rich Aucoin

Noodlanding! - live: Rich Aucoin

29 dec 2011

29 dec 2011

Grote zaal, live (00.30 uur): Rich Aucoin. Opruiende elektropop. Rich Aucoin is een dj/performer/muzikant uit Halifax, Canada, van wie gezegd wordt dat hij een beetje briljant is. Hij maakt opruiende, vrolijke elektropop en schijnt waar hij ook komt zijn publiek tot dansen te dwingen. Zijn podiumervaring komt deels uit zijn kleine driekamerflatje, “The Plush Palace” genaamd, waar hij een publiek van vijftig man plat speelt met spontaan georganiseerde optredens. En de platen die hij uitbrengt, zoals ‘Personal Publication EP’ en ‘Public Publication EP’ komen tot stand met medewerking van heel veel microfoons en soms wel meer dan 500 muzikanten, als je Aucoin op zijn woord moet geloven.

DJ's Willem en Arnold.

Kelder: Totaal Los met DJ L-Dopa.

Al 13 jaar lang worden er op donderdagnacht in Paradiso de beste hits & non-hits gedraaid. Noodlanding! is hiermee de langst lopende alternatieve dansnacht van Amsterdam. Sinds acht jaar is Noodlanding! twee keer per week, met op woensdag de beste classics, gecombineerd met alternatieve hits. Kelder: Totaal Los met Friends of Homework.         

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.OOK in Paradiso (www.ookparadiso.nl):

The Infiltration Series presenteert van 16 t/m 26 november WE MAKE CARPETS. Een collectief dat bijzondere tapijten maakt van ongebruikelijke materialen zoals wasknijpers, pasta, watjes of patatvorkjes. Voor Paradiso maakt WE MAKE CARPETS zes grafische mini-tapijten die op onverwachte plekken in het gebouw opduiken. Het project verwijst op subtiele wijze naar de geschiedenis van Paradiso, in de jaren zestig ooit korte tijd een tapijthandel.

Met The Infiltration Series presenteert Paradiso een nieuwe manier van exposeren. Interactieve kunstwerken met een verrassend, experimenteel en/of subversief karakter breken in op de alledaagse gang van zaken. Kijk voor meer informatie op www.infiltrationseries.nl.

Paradiso Programme

Programma