Programma
N Cit W 23 Still landscape 01

No Church In The Wild

No Church In The Wild

Saturday 17 June 2023

Saturday 17 June 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:00

A sanctuary built on distorted 808's, hi-hat rhythms and moshpits.

𝔫𝔬 𝔰𝔦𝔫𝔰 𝔞𝔰 𝔩𝔬𝔫𝔤 𝔞𝔰 𝔱𝔥𝔢𝔯𝔢’𝔰 𝔭𝔢𝔯𝔪𝔦𝔰𝔰𝔦𝔬𝔫.
𝔱𝔥𝔦𝔰 𝔦𝔰 𝔑𝔬 ℭ𝔥𝔲𝔯𝔠𝔥 ℑ𝔫 𝔗𝔥𝔢 𝔚𝔦𝔩𝔡.

Nelcon
Nelcon is dé rapper uit Utrecht. Onlangs bracht hij bij het interessantste independent label van Nederland, Burning Fik, zijn debuut ‘Nelconic’ uit vol frisse bangers en afwijkende intrigerende flows.

Lusho
‘Zo Boos’ ging bijna direct viraal. De track is inmiddels meer dan een miljoen keer gestreamd en trok gelijk de aandacht van onder anderen Ronnie Flex en Josylvio.

Met zijn eigen sound, geïnspireerd op rap uit UK, Jersey club en Memphis invloeden, brengt Lusho wat nieuws. Ondertussen bracht de uit De Pijp afkomstige rapper al meerdere nummers uit waaronder ‘New Balance’, dat hoog binnenkwam in de Top 50 en bevestigde dat we nog lang van deze man gaan horen.

Jiri11
Als vaandeldrager van de Venlose rapformatie ANBU verdiende Jiri11 zijn bekendheid met hits als 'Barkie Op Zak' en 'Glo'd Up'. Beide tracks zijn geproduceerd door de rapper en multi-instrumentalist, net als het merendeel van hun andere muziek. Ook de razend populaire merchandise van ANBU, die eveneens door Jiri is ontworpen, is altijd in een mum van tijd uitverkocht.

Vorig jaar maakte Jiri een comeback met zijn solodebuutalbum 'Icarus': een overduidelijk nieuw hoofdstuk in de carrière van de muzikale duizendpoot, waarin zijn geluid meer ontwikkeld en serieuzer klinkt dan ooit.

Flansie
Flansie, echte naam, Tuheij Marianaya, komt uit Tiel. Zijn carrière als producer begon niet persé als droom, want hiervoor was hij vooral bezig met graffiti. Na aanraking met de politie besloot Flansie om zich bezig te houden met iets waar zijn ouders trots op konden zijn.

Vanaf zijn zeventiende begon Flansie met rappen. Op Spotify kan je zijn beginstappen als artiest vinden onder de naam ‘Lil Flan$’. Als rapper werd er door de jaren heen meerdere tapes uitbracht waaronder ‘Met de Pokoe’, ‘alt+f4’ en ‘FACELIFT’.

TIMETABLE

20:00-21:30 Jolani Jhones

21:30-21:50 Nelcon (LIVE)

21:50-22:45 Mathieux

22:45-23:00 Lusho (LIVE)

23:00-00:00 Abstract

00:00-00:20 Jiri11 (LIVE)

00:20-01:00 Bao G

01:00-01:15 Flansie (LIVE)

01:15-02:00 Noys SS

Line-up

Grote Zaal

  • Nelcon
  • Lusho
  • Jiri11
  • Flansie
  • Jolani Jhones
  • Mathieux
  • Abstract
  • Bao G
  • Noys Soundsystem

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma