Programma
NITS 2017 promo 006

Nits - 22:00 uur

Nits - 22:00 uur

vrijdag 9 april 2021

vrijdag 9 april 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 22:00

Let op: Nits zou in eerste instantie twee concerten geven op 9 april 2021, maar deze moesten in verband met coronamaatregelen worden uitgesteld. De concerten zijn daarom samengevoegd tot één show in De Duif en verplaatst naar donderdag 23 december 2021. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

Nits in een Amsterdamse Nederpopband opgericht in 1974. In 1977 bracht de band hun eerste single uit, waarmee ze gelijk in Toppop kwamen. Twee jaar later had de band hun eerste hitsingle: 'Tutti Ragazzi'. Dit was slechts het begin van hun succes; in de jaren '80 hebben zij nog vele hits gehad zoals 'In The Dutch Mountains' en 'Nescio'. Inmiddels bestaat de band al ruim 45 jaar en hebben zij meer dan 25 albums uitgebracht. En, hoewel ze begonnen als new-wave band, zijn ze altijd hun geluid blijven doorontwikkelen. Deze avond geven ze twee voorstellingen, waarbij zowel nieuwe muziek wordt gedebuteerd als oude hits weer naar boven worden gehaald.

Er is nog een voorstelling van Nits op 9 april om 18:30 uur. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Nits

Coronamaatregelen in Paradiso

We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om Paradiso gereed te maken voor kleinschalige concerten en programma’s. Zo hebben we plek voor maximaal 250 bezoekers en hebben we speciale looproutes aangelegd, zodat iedereen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden. 

Hqdefault 201117 140644

Nits

Adieu, Sweet Bahnhof

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma