Programma
Nemzzz banner

Locatie gewijzigd

Nemzzz

woensdag 23 oktober

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Uitverkocht

Ticket € 20,00

Inclusief daglidmaatschap

Inclusief daglidmaatschap

Het concert van Nemzzz is verplaatst van Paradiso naar Bitterzoet. Het tijdstip is niet gewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, je hoeft hiervoor niets te doen. Ticketkopers ontvangen een e-mail met alle details. Voor algemene informatie over locatiewijzigingen, zie deze pagina: www.paradi.so/Ticketinfo.

Nemiah Simms, beter bekend als Nemzzz, is een Britse rapper uit Manchester, Engeland. Hij maakt al muziek sinds zijn veertiende en begon van succes te genieten met de hits ‘Elevate’ en ‘2MS’. In 2023 bracht hij zijn debuut-EP ‘NEMZZZ TYPE BEAT’ uit, gevolgd door zijn debuutalbum ‘DO NOT DISTURB’ in maart dit jaar. Nemzzz begint nu steeds meer naam te maken en zich te vestigen als een van de duidelijke leiders van de nieuwe golf rappers uit de UK.

Line-up

Bovenzaal

  • Nemzzz
Nemzzz

Nemzzz

ITS US

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma