Programma
3 Motorama photo by Alexey Trineev

Motorama

Motorama

maandag 12 april 2021

maandag 12 april 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Motorama kan niet doorgaan op de geplande datum in verband met het uitstellen van de Europese tournee. Om die reden is het concert verplaatst naar vrijdag 19 november 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The April 12th, 2021 concert of Motorama can’t take place as planned, due to the artist’s postponement of their European tour. Therefore, the concert is rescheduled to Friday, November 19th, 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

===========

Motorama uit Rusland maakt donkere, stomende postpunk. Hoekige drums, swingende baslijnen, twinkelende gitaren en een dosis synths brengen de luisteraar terug naar de wavemuziek uit de jaren tachtig. In 2018 verscheen het vijfde album ‘Many Nights’, dat net als eerdere albums met het nodige doe-het-zelf-werk is opgenomen. Maar de ambities van de band gingen verder; Motorama richtte begin 2020 een eigen platenlabel op onder de noemer I’m Home Records. Hierop verschijnt ook het aangekondigde nieuwe album ‘Before The Road’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Motorama
Hqdefault 200824 163933

Wind In Her Hair

Hqdefault 200824 163934

Today & Everyday

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma