Programma
Mint field web

Mint Field

Mint Field

Sunday 4 March 2018

Sunday 4 March 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het jonge Mexicaanse duo Mint Field bestaat uit Estrella Sanchez (zang, gitaar) en Amor Amezcua (drums, synths). Beiden zijn slechts 21 jaar oud en dit jaar wordt er al een album uitgebracht op het gerespecteerde Amerikaanse platenlabel Innovative Leisure (Allah-Las, Hanni El Khatib). 'Pasar De Las Luces' bevat dertien nummers die zich laten omschrijven als fuzzy shoegaze en dream pop. De engelenstem en Spaanstalige teksten van Sanchez maakt het tot een wonderschoon en melancholisch geheel. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Mint Field

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan via de onderstaande link. Voor een overzicht van alle Indiestadpasconcert kun je kijken op de website van Indiestad.

Op zondag 4 maart geeft het Mexicaanse Mint Field een concert in Paradiso in Amsterdam. Het concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2018.

Ojos En El Carro

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma