Michelle Gurevich

Michelle Gurevich + Patches

Michelle Gurevich + Patches

23 mei 2023

23 mei 2023

Tolhuistuin

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Michelle Gurevich in de Tolhuistuin wegens gezondheidsredenen wederom is uitgesteld door de artiest. Een nieuwe datum wordt snel bekendgemaakt. Ticketkopers ontvangen een e-mail zodra deze bevestigd is. Tot die tijd behoudt je ticket zijn waarde. We hopen je snel te kunnen verwelkomen voor een nieuw concert.

Singer-songwriter Michelle Gurevich is geboren in Toronto, Canada en is de dochter van Russische migranten. Haar muziek is licht beneveld en gehuld in ongebreidelde romantiek. Het geluid van de muzikante wordt vaak vergeleken met dat van Leonard Cohen en PJ Harvey. Met elementen van chanson, punk, folk, barokpop en blues en een diepe, bezwerende stem, zingt ze tragikomische liedjes over de liefde en de dood. Op haar zesde album 'Ecstasy in the Shadow of Ecstasy' hoor je rauwheid en kwetsbaarheid in een verzameling liedjes over verlangen. 

Support: Patches

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Michelle Gurevich
  • Patches
Hqdefault 230217 160228

Michelle Gurevich

First Six Months Of Love

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (eerder bekend als Paradiso Noord) is gevestigd op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Let op: voor clubnachten wordt er een andere ingang gebruikt. Je kunt dan naar binnen via Buiksloterweg 5c en dat bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Verder kun je in het hele gebouw, dus ook het restaurant, alleen maar met een pinpas/creditcard kunt betalen. Ten slotte is het ook mogelijk om voor het concert een hapje te eten in het restaurant. 

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma