Programma
Michelle Gurevich

Michelle Gurevich + Patches

Michelle Gurevich + Patches

dinsdag 23 mei 2023

dinsdag 23 mei 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Michelle Gurevich in de Tolhuistuin wegens gezondheidsredenen wederom is uitgesteld door de artiest. Een nieuwe datum wordt snel bekendgemaakt. Ticketkopers ontvangen een e-mail zodra deze bevestigd is. Tot die tijd behoudt je ticket zijn waarde. We hopen je snel te kunnen verwelkomen voor een nieuw concert.

Singer-songwriter Michelle Gurevich is geboren in Toronto, Canada en is de dochter van Russische migranten. Haar muziek is licht beneveld en gehuld in ongebreidelde romantiek. Het geluid van de muzikante wordt vaak vergeleken met dat van Leonard Cohen en PJ Harvey. Met elementen van chanson, punk, folk, barokpop en blues en een diepe, bezwerende stem, zingt ze tragikomische liedjes over de liefde en de dood. Op haar zesde album 'Ecstasy in the Shadow of Ecstasy' hoor je rauwheid en kwetsbaarheid in een verzameling liedjes over verlangen. 

Support: Patches

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Michelle Gurevich
  • Patches
Hqdefault 230217 160228

Michelle Gurevich

First Six Months Of Love

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma