Programma
Mich web 221005 160951

MICH

MICH

vrijdag 30 december 2022

vrijdag 30 december 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Piet Parra, Sofie Winterson, Bastiaan Bosma, Rimer London en Mick Johan vormen samen studioproject MICH. MICH maakt deprimerende liedjes met vrolijke gitaarmelodieën. Een warme zomer waarin alles sterft. Een gothic in het pretpark. Een heerlijke band om je schouders over op te halen. Live bestaat de band uit: Sofie Winterson, Bastiaan Bosma, Mick Johan, Benny Komala, Marc Kniphorst en Barend Brieffies.

En nu is er nog een nieuw album ook. Het heet Nuts, en het klinkt verrassend aangenaam en poppy. Het kost moeite om de muziek niet als vrolijk te bestempelen. Godzijdank gaan de teksten als vanouds over de gigantische hoeveelheid leegte in onze levens, die ons langzaam tegen de plinten van het bestaan lijkt te verpletteren. De eerste single van het nieuwe album ‘A Hassle’ is per direct overal te beluisteren.

Voor en na het concert draait dj Cristel Ball plaatjes. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • MICH
  • Cristel Ball (dj-set)

Win de exclusieve picture disc van NUTS

Dit is wel heel bijzonder. MICH brengt in een beperkte oplage van 500 het nieuwe album 'Nuts' uit op een zogenoemde picture disc uit. Vormgeving komt vanzelfsprekend van de hand van Piet Parra. Wil je kans maken op een gratis exemplaar? Koop dan een ticket voor de show in Paradiso en wie weet ligt er wel een voor je klaar bij het concert. Dit hoor je uiterlijk een week van tevoren.

Site plaat
Een video van MICH

MICH

A Hassle

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Een video van MICH

MICH

Four Walls

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma