Programma
Mic lowry

MiC LOWRY

MiC LOWRY

donderdag 1 november 2018

donderdag 1 november 2018

In Tolhuistuin

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets à 50 euro (incl. 4 euro servicekosten) verkrijgbaar. Voor details zie onderaan deze pagina.

Van het performen op de straten van thuishaven Liverpool naar het optreden in arena's als voorprogramma van Justin Bieber. Dat overkwam MiC LOWRY. Met hun harmonieuze samenzang, charme en scherpe teksten weten ze fans over de hele wereld te overtuigen van hun talent. De bron van het wereldwijde succes is YouTube. Daarop uploadde het Britse vijftal covers van onder andere Adele, Drake en Phil Collins. Met slechts twee EP's weet MiC LOWRY op eigen kracht zalen in Groot Brittannië en Amerika uit te verkopen. 


Bekijk evenement op Facebook
Op donderdag 1 november staat MiC LOWRY in Paradiso Noord in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Oh Lord

VIP Packages

Voor dit concert zijn VIP-tickets verkrijgbaar. Er zijn ook VIP-tickets à 50 euro (incl. 4 euro servicekosten) verkrijgbaar en daarvoor krijg je het volgende:

  • Toegang tot het concert
  • Photo met MiC LOWRY
  • VIP MiC LOWRY key cord
  • Vroege toegang tot Paradiso
  • Soundcheck bijwonen

Wanneer je al een ticket hebt gekocht, kan je VIP Packages upgrades aanschaffen voor 27 euro.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma