Programma
Mc Kinley CREDIT Jimmy Fontaine

McKinley Dixon

McKinley Dixon

donderdag 18 mei 2023

donderdag 18 mei 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van McKinley Dixon in Paradiso op donderdag 18 mei is verplaatst naar maandag 6 november. De aanvangstijd is niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Het idee van verlangen en ontsnappen staat centraal in zijn muziek, vooral in zijn komende project, ‘Beloved! Paradise! Jazz?!’, vernoemd naar de trilogie van romans van Nobelprijswinnares Toni Morrison, de schrijfster die Dixon omschrijft als “de grootste rapper ooit”. 

Soms ruw en soms delicaat, ‘Beloved! Paradise! Jazz!?’ is een reis in de psyche van McKinley Dixon, met alle bijbehorende pieken en dalen. Hij streeft ernaar om zijn verhalen toegankelijk te maken, zonder dat hij de kern van wat hij liefheeft verliest. 


Line-up

Bovenzaal

  • McKinley Dixon
McKinley Dixon - Tyler, Forever

McKinley Dixon

Tyler, Forever

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
McKinley Dixon - Sun, I Rise

McKinley Dixon

Sun, I Rise

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma