Programma
Paradiso

Max Meser + Electric Company - locatie: Bitterzoet

Max Meser + Electric Company - locatie: Bitterzoet

zaterdag 10 december 2016

zaterdag 10 december 2016

Ben je in het bezit van de CJP-pas? Dan kan je een kaart kopen met €2,50 korting. Klik hier voor informatie en tickets.

Paradiso presenteert Max Meser in Bitterzoet. Adres: Spuistraat 2, Amsterdam.

The Times They Are a-Changin’, zingt de jonge Dylan in 1964. Change, zingt Max Meser anno 2016. Voor de zanger van Mokums/Catalaanse bloede, die zowel de Nederlandse als de Spaanse nationaliteit heeft, is er inderdaad een hoop veranderd in zijn jonge leven. Niet in het minst zijn verhuizing van Barcelona naar Amsterdam een paar jaar geleden. Niet zo heel vreemd dus dat zijn in april verschenen debuutalbum 'Change' getiteld is.

Als beste mondharmonicaspeler in de wijde omtrek van zijn geboortegrond aan de Costa Brava, lag het voor de hand om vooral blues te spelen, maar eenmaal in Amsterdam begon hij vooral folksongs te schrijven. In de uitvoering schuift het steeds meer op richting sixties pop. Tegelijkertijd sluit het naadloos aan bij tijdgenoten als Jake Bugg en Miles Kane.

Het album is gevarieerd, van ouderwets goede pure-pop-for-now-people zoals de nummers 'Richelle' en 'Sing Along', tot een larger-than-life ballad 'Long Way To Go'. De mondharmonica geeft deze albumafsluiter waarlijk Springsteensiaanse proporties. ‘Change’ presenteerde Meser in april in Paradiso en vanavond speelt hij opnieuw in zijn woonplaats voor een optreden in Bitterzoet.

Paradiso Programme

Programma