Programma
Maurino LR

Maurino

Maurino

donderdag 4 maart 2021

donderdag 4 maart 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 22:00, Zaal sluit: 01:00, Hoofdprogramma: 22:15

NL: Dit concert is verplaatst naar 21 september 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
EN: This concert has been rescheduled to September 21st, 2021. Tickets bought for that date remain valid for the new date.

De Chileens-Nederlandse zanger en muzikant Maurino Alarcón kun je kennen als oprichter en frontman van de Amsterdamse latin cross-overband TenTemPiés én als organisator en MC van de razend populaire dansnacht Fiesta Macumba. Op 4 maart 2021 geeft hij een concert in Paradiso als MAURINO, zijn nieuwe ‘Future Latin’ soloproject. Hoe dat klinkt? Als een mix van wervelende tropische bass, hiphop, Latin en reggae, doordrenkt van energie en passie. In zijn geëngageerde Spaanstalige songteksten zingt hij over hoe het is om op te groeien als kind van Chileense politieke vluchtelingen in Amsterdam; zijn ouders zijn in de jaren ’70 gevlucht voor de brute dictatuur van Augusto Pinochet.

Line-up

Bovenzaal

  • MAURINO
MAURINO - El Camino

MAURINO

El Camino

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma