Maurino LR

Maurino

Maurino

4 mrt 2021

4 mrt 2021

Paradiso

Zaal open: 22:00, Hoofdprogramma: 22:15

NL: Dit concert is verplaatst naar 21 september 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
EN: This concert has been rescheduled to September 21st, 2021. Tickets bought for that date remain valid for the new date.

De Chileens-Nederlandse zanger en muzikant Maurino Alarcón kun je kennen als oprichter en frontman van de Amsterdamse latin cross-overband TenTemPiés én als organisator en MC van de razend populaire dansnacht Fiesta Macumba. Op 4 maart 2021 geeft hij een concert in Paradiso als MAURINO, zijn nieuwe ‘Future Latin’ soloproject. Hoe dat klinkt? Als een mix van wervelende tropische bass, hiphop, Latin en reggae, doordrenkt van energie en passie. In zijn geëngageerde Spaanstalige songteksten zingt hij over hoe het is om op te groeien als kind van Chileense politieke vluchtelingen in Amsterdam; zijn ouders zijn in de jaren ’70 gevlucht voor de brute dictatuur van Augusto Pinochet.

Line-up

Paradiso: Bovenzaal

  • MAURINO
MAURINO - El Camino

MAURINO

El Camino

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma