Programma
Matthew Mole LR 2

Matthew Mole + Will Linley

Matthew Mole + Will Linley

dinsdag 30 augustus 2022

dinsdag 30 augustus 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit is het verplaatste concert van 19 september 2020, 13 mei 2021 en 14 april 2022. Tickets gekocht voor de drie eerdere data zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Matthew Mole maakt zonnige, vrolijke folk. In 2012 won Mole de prestigieuze Converse ''Get Out Of The Garage''-competitie. Dit versnelde zijn carrière en leverde een contract met Zuid-Afrika's onafhankelijke platenlabel Just Music. Mole vindt zijn inspiratie voor zijn muziek heel dichtbij huis: 'Mijn liedjes zijn geïnspireerd door mijn familie, de mensen waar ik van hou. Ze zijn een solide basis van steun,' vertelt Matthew. Na een memorabele show in Paradiso in 2018, komt Matthew in 2022 terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso.

Support: Will Linley

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Matthew Mole
  • Will Linley
Matthew Mole - Take Yours, I'll Take Mine

Matthew Mole

Take Yours, I'll Take Mine

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma