Programma
Matt Corby Paradiso

Matt Corby

Matt Corby

zaterdag 28 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

In Zonnehuis

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Op de dag dat Matt Corby begint met het opnemen van zijn nieuwe album, overspoelt zijn huis door de overstromingen die begin 2022 door Queensland en New South Wales, Australië, razen. Nadat hij nerveus heeft toegekeken hoe zijn hoogzwangere partner en jonge zoon in een kleine opblaasbare boot werden weggevoerd, ging hij aan het werk om proviand naar gestrande lokale bewoners te vervoeren en de modder onder zijn huis vandaan te graven. Binnen een week na deze levensveranderende gebeurtenissen keert Matt terug naar de studio en wordt zijn nieuwste single 'Problems' gemaakt. Naast zijn opmerkelijke en nog steeds evoluerende stem, hoor je zijn langdurige r&b invloeden, en ontwikkelt hij zichzelf meer dan ooit als multi-instrumentalist en producer.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Matt Corby
Op zaterdag 28 januari staat Matt Corby in het Zonnehuis Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets.

Matt Corby

Problems

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma