Mark web

Mark Olson, Jeffrey Halford & The Healers

Mark Olson, Jeffrey Halford & The Healers

woensdag 11 oktober 2017

woensdag 11 oktober 2017

In Tolhuistuin - IJzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma met zitplaatsen

Let op: Dit concert is verplaatst naar Paradiso Noord (Ijzaal)

Mark Olson (20:00 - 21:00)
De Amerikaanse singer-songwriter Mark Olson, geboren en getogen in Minneapolis, Minnesota is één van de oprichters van de legendarische countryband The Jayhawks. Onder zijn eigen naam trekt hij de wereld over met band, waar ook zijn vrouw Ingunn Ringvold in speelt. Op het podium brengt hij mooi gecomponeerde roots en country vol harmonieuze samenzang. In september verschijnt het nieuwe album 'Spokeswoman of the Bright Sun'. Het album is geïnspireerd op de eenzaamheid van de woestijn in Californië, de huidige woonplek van Olson en zijn vrouw.

Jeffrey Halford & The Healers (21:15 - 22:15)
De Californische rootsrocker Jeffrey Halford combineert blues, folk, country en bracht al zeven studioalbums uit. De nieuwste plaat heet 'Lo-Fi' en werd wereldwijd goed ontvangen. Samen met zijn band The Healers staat hij garant voor beladen shows met een greep uit zijn rijke oeuvre.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

IJzaal

  • Mark Olson
  • Jeffrey Halford and The Healers

Van het Sugar Mountain Blog:

Mark Olson speelt in het Zonnehuis

Poison Oleander

Jeffrey & the Healers spelen in het Zonnehuis

Nine Hard Days

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma