Programma
Macy Gray Persfoto 2

Macy Gray

Macy Gray

zaterdag 13 juni 2020

zaterdag 13 juni 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitgesteld naar 13 juni 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.


(English info below)
Nederlands:
Het concert van Macy Gray op 13 juni is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zondag 13 juni 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The June 13th concert of Macy Gray is postponed to Sunday June 13th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

========

De invloedrijke Amerikaanse soul- en r&b-zangeres en actrice Macy Gray brak door in 2000 met haar eerste hit 'I Try'. Het nummer bleek het startsein voor een glansrijke carrière met o.a. de release van 10 studioalbums, 5 Grammy-nominaties en samenwerkingen met artiesten van Outkast tot Ariana Grande. Met haar laatste langspeler 'Ruby' uit 2018 bewees Gray dat haar prachtige, rokerige stemgeluid en muzikale mix van r&b, soul en jazz nog altijd zowel tijdloos als relevant tegelijk klinkt. Op 13 juni keert de iconische zangeres terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Macy Gray

The Very Best of Macy Gray - Listen on Spotify

Macy Gray - I Try

Macy Gray

I Try

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Macy Gray - Buddha

Macy Gray

Buddha

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma