Programma
LUCIUS PRESS EDIT 03 Petecia Le Fawnhawk

Lucius

Lucius

Monday 3 September 2018

Monday 3 September 2018

In Zonnehuis

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen

Lucius uit New York bestaat uit de twee zangeressen Jess Wolfe en Holly Laessig. De groep put kracht uit de samenkomst van twee fantastische stemmen, die worden aangevuld met een betoverende instrumentale basis. Rustig en kalm, niets overhaast, als een soort laidback indiepop met de spannende karaktereigenschappen van een girl group uit de jaren zestig. Hun debuut 'Wildewoman' staat vol met perfect opgebouwde, poppy nummers die je ondanks de hoekige ritmes na één keer luisteren meezingt. Na het tweede album ‘Good Grief’ is de band weer terug met het kersverse album ‘NUDES’. Dit album bestaat uit drie nieuwe songs, vier oudere en drie covers. Daarnaast hebben ook grootheden als Pink Floyd’s Roger Waters (‘Goodnight Irene’) en Wilco’s Nels Cline (‘Million Dollar Secret’) een bijdrage geleverd.

Met ‘NUDES’ legt Lucius de focus volledig op de kern van het bekende Lucius-geluid: De prachtige en kenmerkende samenzang van frontvrouwen Jess Wolfe en Holly Laessing, muzikaal ondersteund door Dan Moladand en Pete Lalish.Uiteraard wordt deze weg ook live ingeslagen. Lucius zal deze show in een volledig akoestische setting spelen, waarin zowel bestaand als nieuw werk en zelfs enkele covers voorbij komen.

Bekijk evenement op Facebook
Lucius Youtube Image 1

Neighbors

Lucius Youtube Image 2

Turn It Around

Lucius Youtube Image 3

Eventually (Tame Impala Cover)

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma