Programma
Luca d alberto

Luca D'Alberto

Luca D'Alberto

Sunday 11 November 2018

Sunday 11 November 2018

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen

Dit concert is verplaatst naar de Tuinzaal van Paradiso Noord. De tijden en datum zijn niet veranderd. Heb je al een kaartje? Dan ontvang je van Ticketmaster een e-mail met meer informatie. Je ticket blijft geldig voor de nieuwe locatie.

Luca D’Alberto is een Italiaanse neoklassieke componist die in 2017 zijn debuutalbum ‘Endless’ uit heeft gebracht. Op het album heeft hij alle partijen zelf ingespeeld, maar op het podium speelt hij samen met een vierkoppig ensemble. Ondanks dat hij vorig jaar pas zijn eerste album heeft uitgebracht is zijn muziek al voor campagnes gebruikt door Apple en Wimbledon. Voor de liefhebbers van Nils Frahm, Joep Beving en Ólafur Arnalds.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Luca D'Alberto
Hqdefault 180815 112149

Consequences

Hqdefault 180815 112149 1

Her Dreams

Hqdefault 180815 112149 2

Yellow Moon

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma